خواص عجيب آبليمو و آبغوره
آبليمو در واقع همان آبليمو طبيعي است که بسيار خواصدارد وآن را از تره بار و ميوه فروشيها ميتوانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين cاست. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا ?? mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره وآبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم .
تاثير آبغوره وآبليمو در رژيم غذايي
تو اين متن شما رو با اين دو ماده ارزشمند آشنا ميکنيم و از خواصآبليمو طبيعي و آبغورهي اصل ميگوييم. خواصو غذاهايي که از آبليمو و آبغوره طبيعيتهيه ميشود به شما آموزش ميدهيم.
آبليمو در واقع همان ابليمو است که بسيار خواصدارد وآن را از تره بار و ميوه فروشيها ميتوانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين cاست. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا ?? mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره وآبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.
ليمو چيست؟
ليمو، ميوه درخت ليمو است. در آشپزي از پوست وگوشت ليمو استفاده ميشود، ليموها را بيشتر به علت آب آنها مصرف ميشود.
خواصآبليمو:
· ديد بينايي را بيشتر ميکند.
· تقويت موي سر.
· تقويت استخوانها وجلوگيري از پوکي استخوان با آبليمو امکان پذير است.
· کنترل اسيد اوريک بدن.
· برطرف کردن اسهال خوني.
· ضد عفوني کردن آب آشاميدني با آبليمو طبيعي.
· هضم غذا وروان کردن معده.
· درمان سرماخوردگي وبرطرف کردن تب.
· تقويت سيستم عصبي بدن.
· درمان بعضي از سرطانها.
· جلوگيري از پيري زودرس.
· خنثي کردن سم وزهر حشرات.
· از بين بردن جوشهاي چرکي.
· مناسب براي پوست هاي چرب.
نکته مهم: اگر آبليمو بصورت طبيعي واستاندارد تهيه نگردد نه تنها خواصدرماني وغذايي ندارد بلکه عامل ايجاد بسياري از بيماري هاي مختلف از جمله: زخم معده، سيروز کبدي، سرطانهاي مختلف و بيماريهاي کليوي و … مي شود.
کاربرد آبليمو:
درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن ونرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشني وطعم دهندهي کنار غذا.
آبليمو به دليل ترکيباتي که دارد کمک به کاهش وزن ميشود ودر رژيم غذايي براي افرادي که افزايش وزن دارند ديده ميشود.
آبغورهيا آب غوره همون عصارهي غوره است که براي طعم دادن وترش کردن غذا مورد استفاده قرار ميگيره. غوره ميوه نارس و نرسيدهي انگور است که داراي طعم ترشي هست.
براي درست کردن آبغوه طبيعي کافيه که غورههايي که چيده شده رو بشورين وخشک کنين، بعد تو ظرف بزرگي بريزين و حسابي فشار بدين، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافي يا آبکش رد کنين. آبغورهرو با کمي نمک روي حرارت بذارين و وقتي جوش آمد کف روش رو بگيرين و حرارت رو خاموش کنين. به اين صورت ميتونين شما آبغورهدرست کنين و در منزل نگهداري کنين و انواع سالادها و غذاها براي طعم دادن استفاده کنين.
درمان کننده پا درد وکمردرد است.براي ورم گلو، آبغورهقرقره کنيد . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است. براي کاهش وزن موثره. آبغورهداراي تارتارات پتاسيم است، پس تاثير زيادي تو درمان سياتيک و رماتيسم دارد. صفرا بر است.
source: مجلهي اُکالا
مشاهده پست مشابه : فالوده، بستني يا يخ در بهشت؟؟؟